Woningontruiming Naarden
Woningontruiming en inboedelafwikkeling op maat

Welkom op onze website!

 

Woningontruiming-naarden.nl is onderdeel van woningontruiming Zwartblok en is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Er zijn omstandigheden waarbij een woning leeg moet worden opgeleverd. Wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen.
 
Door onze ervaring met boedelontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of pand ontruimd (met spoed) moet worden.
 
Wanneer kunt u boedelontruiming gebruiken?

> Na een verhuizing naar een  verpleeghuis, verzorgingshuis of aanleunwoning
> Bij echtscheiding.
> Bij overlijden.
> Bij verkoop van een huis.
> Bij opzegging huurwoning 
 

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden, maar ook voor dat de woning verkocht of verhuur wordt kunt uw ons inschakelen om de woning geheel of gedeeltelijk te ontruimen.


Wij zijn al jaren werkzaam in de gemeente Naarden en omgeving en door onze ruime ervaring met woning ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of  zorgkamer ontruimd moet worden.

Woningontruiming Zwartblok staat voor kwaliteit en discretie.

Verkoop klaar maken van koopwoning:

De huizen die verkoop klaar zijn gemaakt verkopen ook sneller dan gemiddeld. Het is de investering dus dubbel en dwars waard. Bij het verkopen van uw huis is het belangrijk om uw huis zo ruim,licht en net mogelijk te presenteren.  Huis laten ontruimen en verkoopklaar maken, aan de hand van een intake bepalen we welke behoeftes u heeft en maken we een plan van aanpak. Dit gaat bijna altijd in samenspraak met de makelaar. Ook kunnen we uw adviseren bij het aantrekken van een makelaar of verkoopstylist.

U heeft een woning die leeg en schoon opgeleverd moet worden?

Dit is mogelijk om voor de verkoop te doen, maar ook is het raadzaam om tijdens de verkoop te denken aan gedeeltelijke of geheel te ontruimen  of na de verkoop van de woning.  Wij helpen uw graag.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • De woning, tuin, schuur, garage, zolder of kelder opruimen of leegmaken.
  • De woning schoonmaken.
  • Vloerbedekking verwijderen.
  • Reparatie of klein werkzaamheden uitvoeren.
  • De woning klaarmaken voor de eindinspectie of verkoop

 

Maar wat er precies moet gebeuren hangt af van de wensen, vaak ook van de verhuurder of eigenaar. Alles wordt vooraf overlegd. Het leegruimen van een woning  is voor betrokkenen vaak een emotionele gebeurtenis. Ook daar houden we in onze afspraken en werkwijze rekening mee.

Inbreng veilinghuis:

Woningontruiming Zwartblok werkt samen met diverse veilinghuizen binnen de regio. Inschakeling van een erkend veilinghuis voor de verkoop van bijzondere meubelstukken, kunstwerken of andere geschikte goederen gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever. De veilinghouder zal na afloop van de veiling de opbrengst minus veilingskosten op de rekening storten van onze opdrachtgever, dit vergroot onze transparantie. 

Woningontruiming Zwartblok probeert ten allertijden de inboedel een juiste bestemming te geven, en zo kan het zijn dat van een deel van een  inboedel beter past bij een bepaald veilinghuis en de resterende inboedel bij een ander veilinghuis terecht komt om proberen daar een goed resultaat te behalen.Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze servicegerichte instelling, onze discretie en klantvriendelijkheid.  Daarnaast kunnen we de volledige inboedelafwikkeling met een kringloop en
het veilinghuis voor uw overnemen. Verkoop geschied op naam van opdrachtgever en opbrengst wordt door veilinghuis op rekening van opdrachtgever gestort, dit vergroot onze transparantie.  
 

De aan onze klanten gerichte gratis offertes altijd geheel vrijblijvend!  
 

Heeft u een woning die binnenkort helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden?


Neem dan gerust contact met ons op.

Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vindt uw vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op.


035-6224216
06-50435378

dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.

 

Meer informatie over ons bedrijf  kunt uw vinden op:

www.woningontruiming-zwartblok.nl   

Woningontruiming Zwartblok is uw graag van dienst in:

Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort,  Ankeveen, Austerlitz, Baarn, Barneveld, de Bilt, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Breukelen, Bussum, Bunnik, Cothen,  Den Dolder, Doorn, Ede, Eemdijk, EembruggeEemnes, ‘t Gooi, ‘s-Graveland, GroenekanHarderwijk, Hilversum, Hilversumse Meent, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, Huizen, Kortenhoef, Lage VuurscheLaren, Leusden, Loenen a/d Vecht, Loosdrecht, Lopik,  Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Nieuwegein, Nijkerk, NijkerkerveenOdijk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Utrecht, Utrecht-Overvecht, Vreeland, Veenendaal, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Woudenberg, Zeist, Zeewolde